El Celler del Pernil | J. Grau | La botiga | Visita virtual | L'obrador
El Celler del Pernil som una empresa familiar dedicada a la elaboració artesanal i venda de productes alimentaris des de fa més de 40 anys. Joan Grau i Seris, reconegut com a mestre artesà pel Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, per la seva llarga trajectòria i creativitat, inicià el seu projecte comercial al Mercat de la Estrella, al barri de Gràcia de Barcelona a l’any 1962 amb el nom de Cansaladeria i Xarcuteria J.Grau.
Joan, d’origen de casa de pagès, on hi va créixer, ajudant i participant i aprenent, des de molt petit, els secrets de la matança del porc i la manera tradicional de fer els embotits de tota la vida.
El seu tarannà de caràcter fort i emprenedor, forjà al llarg dels anys un consolidat projecte personal, basat en la qualitat del producte i el servei i atenció a les persones. Ha estat capaç amb esforç, de traduir-ho en un ferm projecte de caràcter familiar , continuat avui amb els seus fills Jordi i Joan.
Actualment la seu principal de venda i elaboració dels productes, rep el nom d’El Celler del Pernil i es situa al carrer Pi i Margall de la mateixa ciutat comtal.
Sabies que...
El Celler del Pernil va obrir al 1962?
Vam començar a vendre productes alimentaris de qualitat d'aquí i d'arreu amb el nom de Cansaladeria i Xarcuteria J.Grau
Història i arrels.